Efbet се сдобиха с лиценз в Италия

Efbet завладя още един европейски пазар получавайки лиценз за извършване на хазартна дейност на територията на Италия. След като компанията бе приета в Испания, Сърбия и Румъния, сега вече ще се подвизава и на Апенините. По този начин онлайн букмейкърът вдига високо летвата и дава ясна заявка, че е един от най-сериозните в страната. Какво се очаква от Ефбет вижте по-долу.

EfbetvItalia

Как българският букмейкър взе лиценз в Италия?

Българският сайт за онлайн залози на спорт и казино, се нарежда до най-известните хазартни оператори на “Ботуша“. Кандидатурата на Efbet бе одобрена на 17 октомври 2019, тъй като родната компания предложи наистина добри условия на италианските играчи. Гъвкавата система за залагане, бонусите и новите игри, са сред основните причини платформата да бъде одобрена.

Един от виновниците за съществуването на efbet.com – Боян Найденов е оптимист, че сайтът ще придобие известност в Италия, като по този начин ще се увеличат приходите на компанията, която е и основен спонсор на българския шампионат, който в момента носи името „Efbet Лига“. Свежите парични постъпления от залагания пък ще допринесат за още по-доброто реноме на бранда.

Какви са задачите пред Efbet в Италия?

Букмейкърът има близо десет месеца да внесе промени в сайта си, с чиято помощ ще задоволи изискванията на италианския регулатор по хазарта – AAMS. За целта плащанията трябва да бъдат съобразени с данъчните закони в страната, както и да се прибавят разплащателни методи, които ще бъдат удобни за гражданите. Промени ще се направят и в мобилната версия на уебсайта.

На този етап не можем да прогнозираме какви ще бъдат успехите на компанията в тази държава, но пък оставаме оптимисти. Българските фенове на залози в интернет пък могат да получат повече информация за Ефбет чрез нашето ревю, където сме отделили достатъчно време на букмейкъра. Ние от Игри За Пари КОМ пожелаваме на нашенския оператор много успехи и всичко най-добро!

Сподели новината в социалните мрежи

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn