Онлайн ротативки

Онлайн ротативки

Ако си падаш по слот игри или по-познати като ротативки, то със сигурност в интернет, ще попаднеш на голямо разнообразие от животински, комиксови, приказни и филмови слотове. Имаш възможност да играеш безплатно, както и да опиташ късмета си с истински пари. Тук на тази страница ще ти предложим най-известните онлайн ротативки,  на които може да залагаш

Какво представляват онлайн ротативките?

Онлайн ротативките не се различават от обикновените машини. Те представляват игри, при които има въртящ се барабан със символи. Ако има съвпадение на няколко символа в една линия, то ти ще спечелиш наградата, която се предвижда за дадената комбинация. Символите са изображения на приказни същества, филмови герои, плодове и други интересни графики.

Слот игрите в мрежата се делят на безплатни и платени. Първите са за удоволствие и трупане на виртуални пари (точки). Що се касае до платените, то при тях правиш залози с истински средства и можеш да грабнеш немалки печалби. Има ги и така наречените джакпотни игри, които ти предоставят огромни парични печалби натрупани от останалите играчи до момента.

Къде да намерим безплатни слот игри?

Ако хвърлиш един поглед на сайтовете на основните онлайн казина: Efbet, Winbet и Palmsbet ще установиш, че освен с истински пари, можеш да активираш и безплатни демо версии на слотовете. Те са поставени, за да изпробваш късмета си и да прецениш, дали този вид забавления са за теб. В случай, че си Фортуна е с теб, то просто премини на платената версия.

Разбира се, в нета има много уебсайтове за безплатни слот игри, така че винаги имаш възможност да ги разцъкаш. Просто потърсите в Google, и ще попаднеш на това, което те интересува. Най-известните заглавия те чакат да ги пуснеш и да им се радваш онлайн.

А сега те съветваме да прегледаш нашия списък с онлайн ротативки, тъй като те са подготвени специално за теб. Направихме си труда да намерим топ игрите в мрежата, както и да дадем информация за всяка една от тях. Приятно четене и много успехи с любимите ти слотове.

 

billyonaire
Надникни зад кулисите на една от най-известните слот игри - Billyonaire. Запознай се с правилата на играта и виж как можеш да спечелиш реални пари от нея. Това е истински хит в онлайн ротативките, така че със сигурност ще ти хареса.
20 Super Hot
Класическата слот игра 20 Super Hot вече е достъпна в българските онлайн казина. Ако до този момент не си се сблъсквал с това заглавие, то можеш да прочетеш кратко ревю в нашия сайт, за да придобиеш представа какво представлява играта.
5 dazzling hot
Това е още един представител на най-популярните онлайн ротативки, който може да ти донесе яки печалби и много приятни мигове. Кликни на логото и се запознай с правилата на играта, за да можеш да се впуснеш в това уникално приключение.
30 spicy fruits
Играта 30 Spicy Fruits печели все повече симпатизанти на слот игрите. Това не е случайно, тъй като тя предлага уникални емоции и много парични награди + бонуси. Научи повече за 30 Spicy Fruits като кликнеш на картинката.
40 super hot
Наслади се на една от най-известните ротативки с плодове - 40 Super Hot, която ще ти достави огромно удоволствие, и ще ти донесе наистина атрактивни печалби. Виж повече за играта в сайта ни.
Mad hatters
Mad hatters е една от най-атрактивните слот игри, които си пускал някога. Щурите звукови ефекти и готината музика ще те пренесат в една уникална обстановка, която ще ти носи яки печалби и незабравими мигове.